Rólunk

Tisztelt Érdeklődő!

Jó helyen jár, Ön megtalálta a Kari-Car honlapját! Molnár Károly vagyok, az autósiskola alapítója. Az iskolát egyéni vállalkozóként működtetem, de inkább családi vállalkozásnak nevezem. Remélem hamarosan Ön is érezni fogja a családias légkört! Engedje meg, hogy bemutatkozzunk!

1988 óta

Az iskola vezetője én vagyok. 1988-ban kezdtem a járművezető-képzéssel foglalkozni. Elméleti és gyakorlati oktatást egyaránt végeztem, több kategóriában. Személygépkocsitól a teherautóig, nehéz pótkocsiig terjedően. Hivatásos autóbusz-vezetőként is tevékenykedem, az itt szerzett tapasztalatok is segítik munkámat.

 

Az autósiskola ügyintézője, lelke Molnár Henrietta, a feleségem. Korábban a bankszakmában dolgozott, majd az idősek otthonának gazdasági ügyeit intézte. Forduljanak hozzá bizalommal, minden üggyel-bajjal ami a képzés és a vizsga során felmerül!

Oktatógárdánk legtöbb tagja sok éves tapasztalattal bír.  Azért választottam őket mert tudom, hogy Ön jó kezekben lesz náluk.

A 2017-es évtől elindítottuk a saját szervezésű elsősegély tanfolyamokat. Ennek koordinátora szintén rutinos, elismert szakember az egészségügyi oktatás területén. 

Az egész csapat nevében ígérem, hogy legjobb tudásunk szerint azon fogunk dolgozni, hogy Ön felkészült legyen a vizsgára és azt sikerrel teljesítse!

Kívánunk mindenkinek jó tanulást, eredményes felkészülést, és sikeres vizsgát!

Molnár Károly és Henrietta

Miért válassz minket?

Családias környezetben tanulhatsz

Tapasztalt oktatógárdával rendelkezünk

Saját szervezésű elsősegély tanfolyamunk van

Sokféle autótípuson tanulhatsz

E-learning lehetőség

Kapcsolat

autosiskola@karicar.hu

+36 70 352-3685

8600 Siófok, Fő utca 71-81.